- Autor: janagot
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr (syrové) | 600 |
Cibule | 150 |
Fazolky | 300 |
Olej olivový | 50 |
Hořčice dijonská | 30 |
Česnek | 15 |
Uzený bok | 78 |
Smetana ke šlehání 31% | 180 |
Energetická hodnota celkem: 9270 kJ
Bílkoviny (g): 144,
Tuky (g): 164,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 60,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1545 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 27.3, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 10, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.