- Autor: Jana.Ch
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 400 |
| Smetana zakysaná 15% | 110 |
| Smetana na vaření 12% | 190 |
| Olej olivový | 16 |
| Víno bílé suché | 60 |
| Cibule | 110 |
| Žampiony | 250 |
| Rajský protlak | 40 |
| Okurky sterilované průměr | 110 |
Energetická hodnota celkem: 5532 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1844 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 25.7, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






