- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 35
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 50 | 
| Paprika zelená | 70 | 
| Paprika žlutá | 60 | 
| Paprika bílá | 60 | 
| Olej řepkový | 10 | 
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 400 | 
Dochucovadla:
tříbarevný pepř,sůl,bylinky
Energetická hodnota celkem: 2350 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 95, 
                                                        Tuky (g): 15, 
                                                        Sacharidy (g): 12,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 6,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky smícháme s kořením a zakápneme olejem a necháme odležet v lednici asi hodinu, ale klidně i přes noc.Rozpálíme pánev maso orestujeme,přidáme na nudličky nakrájenou papriku,cibuli,dýni a necháme podusit doměkka.Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






