- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Cibule | 50 |
| Paprika zelená | 70 |
| Paprika žlutá | 60 |
| Paprika bílá | 60 |
| Olej řepkový | 10 |
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 400 |
Dochucovadla:
tříbarevný pepř,sůl,bylinky
Energetická hodnota celkem: 2350 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 588 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky smícháme s kořením a zakápneme olejem a necháme odležet v lednici asi hodinu, ale klidně i přes noc.Rozpálíme pánev maso orestujeme,přidáme na nudličky nakrájenou papriku,cibuli,dýni a necháme podusit doměkka.Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






