TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Játra na cibulce - telecí, kuřecí, hovězí

Zpět
  • Autor: Dieta-Davidek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí (syrová)500
Žampiony250
Cibule500
Česnek100

Dochucovadla:

sůl pepř 1/2 čajové lžičky čubrice 2 rajčatové protlaky 1/2 sáčku mražené zeleniny na polévku

Energetická hodnota celkem: 4230 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 87, SAFA (g): 10, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Do pekáče vložte 2 - 3 lžíce oleje, nakrájenou cibulku a vše ostatní a přidejte 300 ml vody. Vše rozmíchejte a pečte v troubě 30 minut při 250 stupních.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři