- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 350 |
Párky debrecínské | 100 |
Brambory vařené (solené) | 150 |
Olej řepkový | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2967 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 989 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zarešujeme cibuli na lžíci oleje, přidáme červenou papriku a párek, osmažíme, přidáme na plátky nakrájenou kapusstu, bramboru na kostičky, kmín, sůl, trochu pepře, dusíme pomalu do měkka. Na závěr necháme převařit nastrouhanou polovinu česneku a rozmačkáme štouchadlem na kaši. Do polévky lze přidat světlou jíšku,ale to přidá hodně kalorií.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.