- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 500 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Šumavský Eidam 30% | 100 |
Bluedino Gouda 45% | 200 |
Krupička dětská | 10 |
Česnek | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,majoránka,česnek, Náplň: vařené nebo pečené maso umixujeme společně s taveným sýrem našleháme dokořeníme podle chuti.
Energetická hodnota celkem: 5233 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 523 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 4.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Cuketu nastrouháme nahrubo, osolíme, necháme vypotit, řádně vymačkáme tekutinu, vmícháme vejce a koření a strouhaný sýr, je-li třeba přidáme lžíci dětské krupičky. Těsto rozestřeme na pečicí papír v síle asi jednoho centimetru a při 180°C pečeme do růžova pak srolujeme a necháme vychladnout. Vychladlé potřeme náplní dle chuti -sýrovou, tvarohovou, masovou a znovu zarolujeme, Necháme ztuhnout . Podáváme krájené na plátky se zeleninovým salátem.Náplň není zapsána
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.