- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Květák | 150 |
Brokolice | 150 |
Kapusta růžičková | 150 |
Fazolové lusky mražené | 150 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Mouka pšeničná hrubá | 15 |
Houska vícezrnná průměr | 40 |
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,medvědí česnek,muškátový květ,mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 2817 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 704 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Spařený květák,brokolici, růžičkovou kapustu a fazolové lusky promícháme s těstíčkem a osmahnutou houskou a nalijeme do zapékací misky. Upečeme do světle růžova .Potřeme máslem. Těstíčko: našlehané bílky smícháme se žloutky,moukou a kořením,můžeme přidat pár lžic mléka (podle velikosti vajec)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.