TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pečená zeleninová nádivka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,medvědí česnek,muškátový květ,mletý pepř

Energetická hodnota celkem: 2817 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 11, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 704 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Spařený květák,brokolici, růžičkovou kapustu a fazolové lusky promícháme s těstíčkem a osmahnutou houskou a nalijeme do zapékací misky. Upečeme do světle růžova .Potřeme máslem. Těstíčko: našlehané bílky smícháme se žloutky,moukou a kořením,můžeme přidat pár lžic mléka (podle velikosti vajec)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři