TOPlist


Rybí karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)500
Vejce celé (syrové)55
Strouhanka50
Česnek30
Olej slunečnicový20

Energetická hodnota celkem: 3656 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 12 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

rybí koření

Postup přípravy

rybu -filé, tilápii, hoki atp rozmělníme, přidáme 1 vejce, strouhanku, medvědí česnek a česnek a vymícháme těsto. Vytvarujeme karbanátky a pečeme n aolejem vytřeném plechu v troubě nebo v remosce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma