- Autor: Jirina55
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 1.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 100 | 
| Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 50 | 
| Olej slunečnicový | 30 | 
| Květák | 150 | 
| Mrkev | 150 | 
| Smetana na vaření 12% | 30 | 
| Česnek | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 2435 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 39, 
                                                        Tuky (g): 38, 
                                                        Sacharidy (g): 22,
                                                        SAFA (g): 7,
                                                        Cukry (g): 12,
                                                        Vláknina (g): 8,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
kuřecí maso nakrájíme na špalíky a marinujeme ve směsi oleje, česneku a medvědího česneku. Po dobu marinování si uvaříme 150 g brambor a zvlášť na skus 75 g na kostičky nakrájeného květáku a stejné množství mrkve. Marinované maso opečeme v marinádě, odložíme na teplé místo a ve výpeku ohřejeme zeleninu a brambory a zalijeme lžičkou 12% smetany a podáváme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






