TOPlist


Pribináček - kakaový

  • Uživatelský recept
  • Autor: yfca5
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kakao Holandské (v suchém stavu)100
Cukr bílý (řepný, třtinový)50
Smetana zakysaná 15%250
Smetana ke šlehání 33%100
Tvaroh odtučněný průměr600

Energetická hodnota celkem: 7320 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 129 SAFA (g): 59 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 366 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4.4 Vláknina (g): 1.7 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Smetanu ke šlehání vyšleháme s cukrem skoro do tuha. Ve vedlejší míse vyšleháme tvaroh. Přidáme do smetany + zakysanou smetanu a do vyšleháme. Přidáme holandské kakao a pomalu opatrně ručně promícháme. Rozdělíme do misek po 50g.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma