- Autor: dudanka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lilek | 426 |
Celer bulva | 88 |
Celer řapíkatý | 100 |
Cibule | 120 |
Cibulka jarní | 50 |
Mrkev | 98 |
Zelí pekingské | 110 |
Žampiony | 200 |
Gouda 48% | 4 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2228 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 557 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.