- Autor: Hanka Malkova
 - Doba přípravy (min.): 5
 - STOB recept
 - Porce: 3.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Med | 10 | 
| Olej olivový | 12 | 
| Kešu (nesolené) | 30 | 
| Pomeranč | 150 | 
| Řepa strouhaná VAPEUR Bonduelle | 425 | 
Energetická hodnota celkem: 2393 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 11, 
                                                        Tuky (g): 28, 
                                                        Sacharidy (g): 63,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 45,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 798 kJ
Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Strouhanou řepu Bonduelle Vapeur slijeme a vysypeme do větší nádoby. Přidáme pomeranč nakrájený na kostky a kešu oříšky. Vše zalijeme zálivkou, kterou připravíme smícháním olivového oleje a medu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






