- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 400 |
Jihočeský tvaroh odtučněný | 250 |
Slanina anglická | 200 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mouka špaldová celozrnná | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Dochucovadla:
Sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 6314 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 526 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 8.1, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Zelí propláchname, pokrájíme a smícháme s nakrájenou slaninou, tvarohem, vajíčky a špaldovou moukou s troškou prášku do pečiva. Osolíme a přidáme kmín. Naplníme do muffínových formiček a pečeme při 180°C cca 30 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.