TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninový nákyp

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,bylinky

Energetická hodnota celkem: 4677 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 30, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1169 kJ

Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Blanšírovaný květák, brokolici rozebrané na růžičky, fazolové lusky, hrášek,na kostičky nakrájenou mrkev, kukuřici smícháme s mletým krůtím masem okořeněným česnekem,pepřem,solí, petrželkou. Pečeme v zapékací misce zhruba 40 minut. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a pečeme do růžova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři