TOPlist


zelňáky

  • Uživatelský recept
  • Autor: rejmonova
  • Porce: 58.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu1200
Brambory pozdní700
Vločky ovesné250
Vejce celé (syrové)330

Energetická hodnota celkem: 9062 kJ

Bílkoviny (g): 103, Tuky (g): 51, Sacharidy (g): 307 SAFA (g): 13 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 73 Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 156 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 5.3 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0.6 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

zelí pokrájet na menší kousky brambory nastrouhat na hrubším struhadle šunku pokrájet na menší kousky všechny ingredience smíchat dohromady osolit, opepřít a nechat chvíli stát, aby se vločky "natáhly" na plech na pečicí papír lžící tvarovat placičky a péct v troubě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma