TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí salát s okurkou a krevetami

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3315 kJ

Bílkoviny (g): 122, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 9, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 829 kJ

Bílkoviny (g): 30.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Vyloupané krevety krátce podusíme s rybím kořením a necháme vychladnout. Mezi tím si na kostičky nakrájíme salátovou okurku a sledě marinované v octovém nálevu. Oloupeme citron a nakrájíme na malé kousky. Všechny ingredience smícháme, přidáme podle chuti bílý pepř a jogurt. Podáváme chlazené s celozrnným pečivem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři