TOPlist


Zeleninová polévka do teplých dní

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Chřest150
Okurka salátová100
Jihočeský tvaroh odtučněný125
Kefírové mléko nízkotučné (z Valašska)150
Celer řapíkatý25
Papričky chilli25

Energetická hodnota celkem: 843 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 1 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, kopr, česnek

Postup přípravy

Povařený chřest (zbytky dolních konců uležené v mrazáku), okurku, řapíkatý celer a papričku zalijeme kefírovým mlékem a rozmixujeme. Po té přidáme tvaroh, ochutíme solí, koprem a sušeným česnekem a opět promixujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

25. 06. 2019 18:19

Veve12

Dost dobrý!!!

25. 06. 2019 13:17

martashi

To vypadá docela jedle, vyzkouším.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma