TOPlist


Tažin

  • Uživatelský recept
  • Autor: FosaHlad1
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře bez kůže průměr 1179
Olej olivový46
Cizrna sterilovaná318
Cibule190
Česnek20
Rajčata konzervovaná400
Brambory (syrové)377
Mrkev209
Celer řapíkatý177

Energetická hodnota celkem: 12009 kJ

Bílkoviny (g): 284, Tuky (g): 103, Sacharidy (g): 195 SAFA (g): 29 Cukry (g): 61 Vláknina (g): 51 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 801 kJ

Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 4.1 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma