Tažin
- Uživatelský recept
- Autor: FosaHlad1
- Porce: 15.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře bez kůže průměr | 1179 |
Olej olivový | 46 |
Cizrna sterilovaná | 318 |
Cibule | 190 |
Česnek | 20 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Brambory (syrové) | 377 |
Mrkev | 209 |
Celer řapíkatý | 177 |
Energetická hodnota celkem: 12009 kJ
Bílkoviny (g): 284,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 195
SAFA (g): 29
Cukry (g): 61
Vláknina (g): 51
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 801 kJ
Bílkoviny (g): 18.9, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 1.9 Cukry (g): 4.1 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se