- Autor: agabrielova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 164 |
Paprika bílá | 304 |
Olej řepkový | 21 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 247 |
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená) | 114 |
Passata pomodora di San Fabio | 500 |
Voda | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 6204 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1034 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 8.2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.