- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 800 |
Vepřová plec (syrová) | 200 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Gran Moravia | 80 |
Olej řepkový | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, medvědí česnek, magi bylinka,libeček,petrželka
Energetická hodnota celkem: 5669 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ
Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mleté maso podusíme na cibulce společně s vydlabanými semínky z cukety, ochutíme bylinkami, Podélně rozkrojené vydlabané cukety zakápneme olejem, naplníme masovou směsí a posypeme strouhaným sýrem zapečeme do rozpuštění a lehké zrůžovění sýra.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.