TOPlist


Cuketa plněná

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa800
Vepřová plec (syrová)200
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)400
Gran Moravia80
Olej řepkový10

Energetická hodnota celkem: 5669 kJ

Bílkoviny (g): 157, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 31 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ

Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 7.8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl,pepř, medvědí česnek, magi bylinka,libeček,petrželka

Postup přípravy

Mleté maso podusíme na cibulce společně s vydlabanými semínky z cukety, ochutíme bylinkami, Podélně rozkrojené vydlabané cukety zakápneme olejem, naplníme masovou směsí a posypeme strouhaným sýrem zapečeme do rozpuštění a lehké zrůžovění sýra.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma