TOPlist


Jablečné řezy

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 60.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká400
Hera200
Kypřící prášek do pečiva12
Vejce celé (syrové)55
Jablko1000
Puding průměr (prášek)38
Cukr vanilkový20
Mléko polotučné (1,5 % tuku)20
Citronová kůra2

Energetická hodnota celkem: 14839 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 158, Sacharidy (g): 455 SAFA (g): 72 Cukry (g): 125 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 247 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 7.6 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 2.1 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

citronová kůra na spodní placku těsta

Postup přípravy

Mouku s prdopečem, vejcem, tukem spojíme v těsto, které necháme odpočinout v lednici. Během toho nakrájíme na kostičky oloupaná jablka a smícháme je s pudinkovým práškem a vanilkovým cukrem. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, každou z nich rozválíme na tenkou placku, jednu dáme na plech vyložený pečicím papírem, poklademe jablkovou směsí a přiklopíme druhou plackou, na okrajích placky stiskneme řádně k sobě a vrchní lehce propícháme vidličkou.Pečeme při 180°C asi půl hodiny (do růžova)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma