TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečné řezy

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 60.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová kůra na spodní placku těsta

Energetická hodnota celkem: 14839 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 158, Sacharidy (g): 455, SAFA (g): 72, Cukry (g): 125, Vláknina (g): 35, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 247 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 7.6, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mouku s prdopečem, vejcem, tukem spojíme v těsto, které necháme odpočinout v lednici. Během toho nakrájíme na kostičky oloupaná jablka a smícháme je s pudinkovým práškem a vanilkovým cukrem. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, každou z nich rozválíme na tenkou placku, jednu dáme na plech vyložený pečicím papírem, poklademe jablkovou směsí a přiklopíme druhou plackou, na okrajích placky stiskneme řádně k sobě a vrchní lehce propícháme vidličkou.Pečeme při 180°C asi půl hodiny (do růžova)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři