TOPlist


Databáze potravin

Citronová kůra

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 200 kJ
  • Bílkoviny: 1 g
  • Tuky: 0 g
  • Sacharidy: 11 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 3 g
  • Vláknina: 8 g
  • Sůl: 0.02 g
Citronová kůra je bohatým zdrojem vlákniny, některých vitaminů, významný je především obsah vitaminu C, a některých minerálních látek. Používá se především k dochucení různých pokrmů, při pečení apod. Pokud chcete kůru z citronu použít při přípravě pokrmu, použijte bio citrony, jejichž kůra není chemicky ošetřena.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma