TOPlist


Zelňačka s fazolemi a houbami

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu400
Fazole bílé uvařené (nesolené)200
Uzené vepřové ocásky100
Houby čerstvé průměr300
Cibule150
Česnek50

Energetická hodnota celkem: 2980 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 98 SAFA (g): 3 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ

Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 24.5 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 5.8 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

červená paprika,sůl,pepř,chilli, majoránku.

Postup přípravy

Na osmaženou cibuli přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí, na kostičky nakrájené uzené maso( nebo klobásu), zasypeme lžící červené papriky a špetkou chilli papriky, přidáme rozmačkaný česnek, sůl,pepř,majoránku, pak přidáme vařené fazole a pokrájené čerstvé houby, část fazolí rozmixujeme na zahuštění nebo přidáme na jemno nastrouhaný brambor.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma