- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 400 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 200 |
Uzené vepřové ocásky | 100 |
Houby čerstvé průměr | 300 |
Cibule | 150 |
Česnek | 50 |
Dochucovadla:
červená paprika,sůl,pepř,chilli, majoránku.
Energetická hodnota celkem: 2950 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 36,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 738 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na osmaženou cibuli přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí, na kostičky nakrájené uzené maso( nebo klobásu), zasypeme lžící červené papriky a špetkou chilli papriky, přidáme rozmačkaný česnek, sůl,pepř,majoránku, pak přidáme vařené fazole a pokrájené čerstvé houby, část fazolí rozmixujeme na zahuštění nebo přidáme na jemno nastrouhaný brambor.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.