TOPlist


Špaldový salát s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: VencovskaJana
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivový olej extravergine Tradizionale8
Eidam 30%50
Sůl1
Cibule90
Švestky sušené10
Špalda30
Víno bílé suché50
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)100

Energetická hodnota celkem: 2105 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 7 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

černý pepř, hřebíček

Postup přípravy

Špaldu namočit do vody, přidat hřebíček a uvařit (vaření trvá cca 20 - 30 min). Švestky nebo rozinky a hřebíček namočit do bílého vína. Na oliv. oleji zpěnit cibulku a kuřecí maso, podusit do měkka, přidat švestky s vínem a zredukovat . Přidat vařenou špaldu a na talíři posypat nakrájeným eidamem. Pokud použijeme místo masa cizrnu, tak večer namočit a uvařit druhý den předem (trvá docela dlouho než se uvaří), přimíchat až nakonec se špaldou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma