TOPlist


Pomazánka masová

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dijon hořčice Boneco3
Máslo pomazánkové průměr50
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)200

Energetická hodnota celkem: 1699 kJ

Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 13 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 170 kJ

Bílkoviny (g): 4.6, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 0.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl,pepř, pažitka, zelená cibulka, pór

Postup přípravy

Zbytky vařeného nebo pečeného masa na jemno umeleme nebo umixujeme, přidáme pažitku,pórek, zelenou cibulku, sůl, hořčici ,pepř,přidáme pomazánkové máslo a našleháme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma