TOPlist


Pomazánka paštiková

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paštika lahůdková100
Hořčice plnotučná průměr15
Cibulka jarní10
Vejce celé (vařené natvrdo)165
Flora pro.activ25

Energetická hodnota celkem: 3049 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 24 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 0.8 SAFA (g): 4 Cukry (g): 0.5 Vláknina (g): 0.2 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Paštiku,floru, nastrouhané vařené vejce, nasekanou zelenou cibulku,hořčici ,pepř (sůl není třeba) našleháme do jemného krému Mažeme na pečivo, obkládáme zeleninou. nebo plníme do vydlabaných rajčat nebo okurek. Lze i do bílků ponechaných z vařených vajec a zdobíme zeleninou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma