TOPlist


Jehněčí plec na leču

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jehněčí plec (syrová)800
Lečo zeleninové sterilované400
Česnek20
Cibule100
Pivo světlé 11°200

Energetická hodnota celkem: 4988 kJ

Bílkoviny (g): 166, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 60 SAFA (g): 12 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1247 kJ

Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 15 SAFA (g): 3 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl,pepř, nové koření,

Postup přípravy

Maso očištěné od blan vložíme do pekáčku ,osolíme, okmínujeme, přidáme česnek, zeleninové lečo, sklenici piva a pečeme v remosce do změknutí. Většinou není potřeba podlévat. Pokud nemáme rádi kouskovou zeleninu rozmixujeme, jinak stačí při podávání přelít maso výpekem. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma