TOPlist


Krůtí prejt

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule200
Sádlo vepřové škvařené30
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)500
Vepřová plec (syrová)300
Játra krůtí (syrová)300

Energetická hodnota celkem: 7499 kJ

Bílkoviny (g): 232, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 36 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 750 kJ

Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 1.8 SAFA (g): 3.6 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl,pepř,n.koření,ml.zázvor, majoránku,

Postup přípravy

Skelet zbylý po vykostění krůty podlijeme a společně upečeme s kouskem vepřového masa a obereme z kostí všechno maso, Umeleme společně se syrovými játry a ochutíme,mletým zázvorem, majoránkou, ml.pepřem a n.kořením, přidáme trochu prolisovaného česneku a osmaženou cibulku, přimícháme i výpek z masa. Dáme do formy nebo pekáčku a upečeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma