TOPlist


Vepřová panenka plněná

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová panenka libová250
Vejce celá průměr110
Šunka vepřová průměr50
Hořčice plnotučná průměr30

Energetická hodnota celkem: 2206 kJ

Bílkoviny (g): 74, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 9 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 2 SAFA (g): 4.5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Vepřovou panenku podélně rozkrojíme tak, abychom vytvořili plát, ten naklepeme a lehce potřeme plnotučnou hořčicí, osolíme a opepříme bílým pepřem. Na takto připravený plát položíme plátky kladenské pečeně a umíchaná vajíčka. Zabalíme roládu, z vrchu ještě lehce osolíme a pečeme mírně podlité cca 30 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma