TOPlist


Karobové hrudky

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 40.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lískové ořechy (nesolené)250
Smetana na vaření 12%100
Karob25
Cukr bílý (řepný, třtinový)10

Energetická hodnota celkem: 7732 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 20 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 193 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 1.2 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 0.9 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

vanilka,rum

Postup přípravy

Rozdrcené oříšky povaříme se smetanou , cukrem a karobem asi dvacet minut do husté hmoty. Necháme vychladnout, tvarujeme do hrudek nebo kuliček. Můžeme o hmoty zabalit i kousky kandovaného nebo sušeného ovoce (brusinky, rozinky,meruňky namočenév rumu) případně mandle či oříšky. Náplň není v rozpisu započítána!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma