TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karobové hrudky

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 40.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka,rum

Energetická hodnota celkem: 7732 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 20, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 32, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 193 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Rozdrcené oříšky povaříme se smetanou , cukrem a karobem asi dvacet minut do husté hmoty. Necháme vychladnout, tvarujeme do hrudek nebo kuliček. Můžeme o hmoty zabalit i kousky kandovaného nebo sušeného ovoce (brusinky, rozinky,meruňky namočenév rumu) případně mandle či oříšky. Náplň není v rozpisu započítána!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři