- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olomoucké tvarůžky 1% | 100 | 
| Brambory vařené (nesolené) | 50 | 
| Paprika červená | 50 | 
| Paprika zelená | 50 | 
| Cibule | 50 | 
| Okurky sterilované průměr | 50 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 10 | 
| Hollandia Selský jogurt bílý | 30 | 
| majolka boneco | 15 | 
| Bílek (syrový) | 35 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, paprika pálivá,
Energetická hodnota celkem: 1544 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 37, 
                                                        Tuky (g): 14, 
                                                        Sacharidy (g): 24,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 12,
                                                        Vláknina (g): 4,
                                                        Sůl (g): 6
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Olomoucké tvarůžky, kyselé okurky, paprika kapie,cibule, vařený vaječný bílek,vařené brambory - vše nakrájíme na drobné kostičky, Smícháme obyčejnou hořčici,jogurt,majolku, osolíme ,opepříme a vmícháme nakrájené suroviny. Necháme uležet asi hodinu (může být i déle, ale u nás to nikdy nevydržíme)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









