TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Holandský řízek z trouby

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

Pepř, hmotnost hotového pokrmu 580 g, 1 menší kus 50 g (velký 100 g)

Energetická hodnota celkem: 5683 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 35 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1421 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 9.3 SAFA (g): 8.8 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Maso nameleme, přidáme najemno nakrájenou cibuli, vajíčko a nastrouhaný sýr. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance nebo nadrceném knäckebrotu. Postříkáme z obou stran olejem a vyskládáme na plech na pečicí papír. Pečeme při 160 stupních cca 30 minut a nakonec dopečeme ještě 10 minut při vyšší teplotě. Podáváme s bramborovou kaší a libovolnou zeleninou.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři