TOPlist


Databáze potravin

Knäckebrot průměr

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 1400 kJ
  • Bílkoviny: 10 g
  • Tuky: 2 g
  • Sacharidy: 66 g
  • SAFA: 0.4 g
  • Cukry: 3.3 g
  • Vláknina: 16 g
  • Sůl: 1.3 g
Jedná se o extrudované výrobky, jsou především zdrojem sacharidů a menšího množství neplnohodnotných bílkovin, obsah tuku je velmi nízký. Knäckebroty mají většinou velmi vysoký obsah vlákniny, jejich výhodou je také nižší glykemický index. Energetická hodnota na 100 g je poměrně vysoká, extrudované výrobky jsou však velmi lehké a jeden plátek má ve výsledku energetickou hodnotu nízkou. Knäckebrot můžete v přiměřeném množství konzumovat i při redukční dietě, vždy ho však doplňte zdrojem bílkovin a zeleninou.

Náhrada

Knäckebrot můžete v přiměřeném množství konzumovat, nahradit ho můžete běžným celozrnným pečivem.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma