- Autor: Kelous
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 500 |
Olej olivový | 10 |
Mrkev | 200 |
Paprika žlutá | 150 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 425 |
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle | 200 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Energetická hodnota celkem: 8837 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2209 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 35.8, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 14.8, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.