TOPlist
Sledujte nás:

Italské těstoviny s hovězím masem a krémovou rajčatovou omáčkou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

bazalka, pepř

Energetická hodnota celkem: 3999 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 114, SAFA (g): 13, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2000 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na tenké nudličky (nebo můžeme použít i mleté maso), osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi na troše oleje. Maso vyndáme a do pánve přidáme trochu oleje a očištěnou a nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme i nakrájenou cuketu, chvíli restujeme a zalijeme rajčatovým pyré. Dusíme cca 5 minut a přidáme připravené maso. Prohřejeme, dle potřeby dochutíme a na závěr vmícháme ricottu a uvařené těstoviny. Posypeme čerstvou bazalkou, strouhaným parmezánem a ihned podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři