- Autor: eva.podvolecka
- Porce: 41.74
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
rajský protlak | 280 |
Česnek | 26 |
Olej olivový | 170 |
Cibule | 460 |
Víno červené | 700 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 1062 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 915 |
Celer řapíkatý | 315 |
Celer bulva | 258 |
Mrkev | 826 |
Energetická hodnota celkem: 32632 kJ
Bílkoviny (g): 374,
Tuky (g): 548,
Sacharidy (g): 312,
SAFA (g): 195,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 63,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 13.1, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.