- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kypřící prášek do pečiva | 8 |
Cukr vanilinový | 20 |
Banán | 300 |
Mouka pšeničná polohrubá | 300 |
Podmáslí kysané 1 % tuku | 200 |
Olej řepkový | 80 |
Karob | 20 |
Dochucovadla:
v případě potřeby přidáme trochu mléka
Energetická hodnota celkem: 9463 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 86,
Sacharidy (g): 321,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 96,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 315 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Sypké suroviny smícháme a přidáme rozmixované banány s podmáslím , vejcem a olejem. Těsto je trochu hustější než na lívance. Pekla jsem v remosce na pečicím papíru bez vymazávání.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.