- Autor: jitka2020
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 6 |
Hrášek mražený | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže pečená (solená) | 100 |
Paprika červená | 70 |
Cibule | 30 |
Rýže kulatozrnná (v suchém stavu) | 230 |
Dochucovadla:
zeleninový bujon, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 4805 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 202,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1602 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 67.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na malé kostičky. Přidáme na kostky nakrájenou papriku, kuřecí maso a hrášek. Orestujeme. Přidáme rýži a promícháme. Postupně přidáváme zeleninový vývar. Osolíme, opepříme. Promícháváme a přidáváme bujon dokud není rýže al dente.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.