TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Risoto

Zpět
  • Autor: jitka2020
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

zeleninový bujon, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 4805 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 202, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1602 kJ

Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 67.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na malé kostičky. Přidáme na kostky nakrájenou papriku, kuřecí maso a hrášek. Orestujeme. Přidáme rýži a promícháme. Postupně přidáváme zeleninový vývar. Osolíme, opepříme. Promícháváme a přidáváme bujon dokud není rýže al dente.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři