- Autor: ifcax
- Porce: 2.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Rajčata | 200 |
Paprika žlutá | 200 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Mrkev | 100 |
Celer řapíkatý | 100 |
Telecí plec (syrová) | 400 |
Víno bílé suché | 100 |
Cibule | 60 |
Olej běžný (průměr) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 4495 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ
Bílkoviny (g): 38.8, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 15.6, Vláknina (g): 7.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.