- Autor: kalandra
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sardinky v oleji | 100 |
Ricotta Lovilio | 130 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Flora | 75 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2830 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 708 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
slijeme olej ze sardinek, utřeme s hořčicí, florou, ricottou, ochutíme pepřem a solí. Mažeme na racionální pečivo nebo použijeme jako dip se špalíky zeleniny
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.