- Autor: ivana.cirmanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová šťáva | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 13 |
Ricotta | 100 |
Majonéza | 50 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 100 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Cibule | 65 |
Makrela uzená | 175 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4781 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 13.1, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
100 až 175 g filetu z uzené makrely natrhat na kousky, 1 malá cibule (65 g) na kostičky, 100 g okurky na kostičky, 2 vajíčka natvrdo na kostičky, 50 g majonézy, 100 g ricotty, lžička hořčice (13 g), 20 g až 30 g citronové šťávy, trocha soli a pepře - zamíchat v umělohmotné bílé misce Inspirace Paulus
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.