- Autor: rbernardova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata sušená v oleji | 63 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 500 |
Mrkev | 109 |
Celer bulva | 201 |
Cibule | 124 |
Česnek | 20 |
Olej slunečnicový | 25 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Víno červené | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5450 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.