- Autor: evitacafevespa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur (v suchém stavu) | 80 |
Jablka | 600 |
Tvaroh polotučný průměr | 200 |
Bílek | 70 |
Energetická hodnota celkem: 3580 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ
Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.