- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Eidam 30% | 30 |
| Sýr Sambal gouda | 30 |
| Čedar 45% | 30 |
| Smetana zakysaná 12% | 150 |
| Salát ledový | 200 |
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
| Mrkev | 50 |
| Pažitka | 10 |
| Petržel - nať | 10 |
| Almette medvědí česnek | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 2763 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1382 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 12, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Salát nakrájíme na nudličky, bylinky nasekáme na jemno, sýry a vejce nastrouháme na velké slze. Smícháme s osolenou a opepřenou smetanou. Můžeme ochutit troškou hořčice.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






