- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Smetana zakysaná 12% | 50 |
| Brambory vařené (nesolené) | 170 |
| Hořčice dijonská | 15 |
| Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 30 |
| Kapary | 20 |
| roastbeef | 150 |
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
| Mrkev | 60 |
| Jablko | 80 |
| Cibule šalotka | 60 |
| Okurky sterilované průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petržel kadeřavá
Energetická hodnota celkem: 3820 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1273 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 19.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Brambory, mrkev a vejce uvaříme a vychladíme. Vše nakrájíme a promícháme. Jogurt, tatarku, hořčici a kapary promícháme a nalijeme na pokrájenou směs. Osolíme, opepřime a pžidáme petrželku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






