- Autor: iwanda
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule šalotka | 50 |
Česnek | 10 |
Olej olivový | 20 |
Mrkev | 250 |
Cuketa | 250 |
Paprika žlutá | 100 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 250 |
Rajčatové pyré | 250 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Dochucovadla:
pepř, italská směs koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 11520 kJ
Bílkoviny (g): 125,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 424,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ
Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 35.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Podusíme do měkka na oliv oleji cibuli, česnek, nastrouhanou mrkev, cuketu nadrobno nakrájenou, kukuřici z plechovky či mraženou, papriku kapii , přidáme rajčatovou passatu nebo protlak , okapaného tuňáka z plechovky , po té zamícháme s uvařenými těstovinami. Možno sypat parmazánem .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.