- Autor: xlanca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2 |
Paprika zelená | 200 |
Paprika žlutá | 200 |
Paprika červená | 200 |
Kornbageta průměr | 240 |
Žervé průměr | 60 |
Víno červené | 60 |
Citronová šťáva | 80 |
Řepkový olej (Emile Noël) | 20 |
Cibule | 80 |
Játra kuřecí (syrová) | 360 |
Energetická hodnota celkem: 7192 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 195,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1798 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 48.8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.